Bij de Nijburg Industry Group nemen we niet alleen de verantwoordelijkheid om duurzame ontwikkeling te creëren met onze producten en diensten die de energie-efficiëntie verbeteren, maar ook door verantwoordelijkheid te nemen voor alle mensen die waar dan ook in onze supply chain betrokken zijn. Continue proberen wij de werkomgeving van onze mensen verder te optimaliseren en de nadruk te leggen op een werkplek die een gezonde afspiegeling geeft van de maatschappij in diversiteit van mensen.

Social Return

Nijburg Industry Group is maatschappelijk betrokken door samen te werken met verschillende scholen in de omgeving. Als erkend leerbedrijf delen wij praktijkkennis en ervaring met studenten door middel van stages en werkplekken. Hiermee hopen wij een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van ons vak en de overdracht van kennis. Daarnaast is onze doelstelling dat minstens 5% van al onze werknemers bestaat uit ‘social return’. Zo proberen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan werk te helpen.

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan