Bij de ontwikkeling van onze hoogwaardige producten streven we ernaar om het milieu zo min mogelijk te belasten. “Een beter milieu begint bij jezelf” hebben wij daarom ter harte genomen. Onlangs is de organisatie grotendeels gecentraliseerd naar een nieuw eigen hoofdkantoor in Westerbroek, welke volledig energie neutraal is aangelegd. De verscheidenheid van verschillende afdelingen in één gebouw heeft onze efficiency verhoogd en een gunstig effect op ons wagenpark. Elke dag zorgen wij ervoor dat onze producten op tijd bij onze opdrachtgevers geleverd worden. Hierbij werken wij nauw samen met een eigen transporteur. Hierdoor kunnen we zoveel mogelijk orders clusteren en efficiënte rijroutes ontwikkelen wat een gunstig effect zal hebben op de CO2 uitstoot.

Ook overzee

Op lokaal, nationaal en internationaal niveau draagt Nijburg Industry Group graag een steentje bij. Zo zijn wij al jaren trouwe sponsor van de lokale hockeyvereniging en worden er met terugkerende frequentie hardloopevenementen georganiseerd in de gehele regio. Over de grens zet Nijburg Industry Group zich al jaren in voor de Florentine Foundation in Tanzania. Deze non-profit organisatie heeft als doel een bijdrage te leveren aan de medische en educatieve ontwikkeling van kinderen en ouders in verschillende Afrikaanse ontwikkelingslanden (www.florentinafoundation.org). Naast een financiële bijdrage zijn er meerdere jaren mensen van de Nijburg Industry Group actief betrokken geweest in een jaarlijks bouwproject in Tanzania.

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan