Nijburg Klimaattechniek ontvangt duizendste Luka Systeemcertificaat

Nijburg Klimaattechniek - 17 augustus 2016

Wij zijn zeer trots te kunnen melden dat op 2 mei jl. secretaris Cor Franssen namens de Luka het 1.000e Systeemcertificaat heeft uitgereikt. Deze eer viel te beurt aan de heer Sjaak Spruijt van Nijburg Klimaattechniek uit Sappemeer. Hij mocht het 1.000e Systeemcertificaat in ontvangst nemen ten behoeve van de productie en montage van de luchttransportsystemen, inclusief de gebouwde appendages voor het project Stibbe te Amsterdam.

Het betreft hier een fraai nieuw gebouw voor advocatenkantoor Stibbe te Amsterdam. Het bestek voor dit project kwam van DWA installatie- en energieadvies uit Bodegraven. Dit in samenwerking met installateur/opdrachtgever Homij Technische Installaties B.V. te Vianen.

Lees via de onderstaande link het volledige bericht

http://www.luka.nl/luka-reikt-1-000e-systeemcertificaat/

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan