Samenwerking Velu en Renson

Velu Klimaattechnische Groothandel - 9 oktober 2017

Velu laat u met trots weten dat het bekende Belgische familiebedrijf Renson heeft besloten om de verkoop van haar mechanische ventilatie producten in Nederland via Velu te laten lopen. Velu is ervan overtuigd dat de samenwerking met Renson een succes zal zijn en dat hierdoor haar positie als één van de toonaangevende klimaattechnische ondernemingen verder zal toenemen.

Het merk Renson zet al jaren in op het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Als trendsetter in onder andere ventilatie stelt dit dynamisch familiebedrijf dan ook alles in het teken van een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving.

Voor u als klant betekent de samenwerking een breed aanbod van duurzame totaalconcepten, die tegemoet komen aan de behoeften op het gebied van energiezuinigheid, akoestiek en design.

Voor meer informatie klik hier. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 598 36 12 32 of via ons e-mailadres mail@velu.nl.

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan