Velu trotse sponsor van de Solar Decathlon Challenge!

Velu Klimaattechnische Groothandel - 16 april 2017

Studenten van Hogeschool Utrecht (HU) hebben de finale bereikt van de Solar Decathlon Challenge. In 2017 gaan ze naar de VS om in het kader van deze wedstrijd een duurzaam huis te bouwen. De HU doet als enige hogeschool mee aan de finale: de vijftien andere teams zijn van universiteiten, afkomstig uit diverse landen.

Concept

Selficient is een uniek bouwconcept ontwikkeld door studenten van Hogeschool Utrecht. Niet alleen is het een zelfvoorzienend huis, maar is het ook modulair en volledig gebaseerd op het concept circulaire economie. Door deze drie aspecten te combineren, wordt Selficient het duurzame droomhuis voor iedereen!

‘’Onze missie is de nieuwe bouwstandaard te maken door een huis te bouwen dat zowel zelfvoorzienend, modulair, betaalbaar, gemaakt uit circulaire materialen èn visueel aantrekkelijk is.’’

Ventilatie

Velu Klimaattechnische Groothandel sponsort Selficient middels klimaattechnisch advies en de levering van diverse luchttechnische componenten. Wij zijn er trots op onderdeel te zijn van deze prestigieuze competitie en geloven in het concept van Selficient!

Houdt onze website in de gaten voor meer nieuws betreffende de Solar Decathlon Challenge, u kunt natuurlijk ook het meest actuele nieuws volgen via Facebook of LinkedIn!

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan