Nieuwe VCA certificering

Nijburg Klimaattechniek - 15 juni 2017

Steeds vaker wordt als voorwaarde gesteld dat het uitvoerende bedrijf VCA-gecertificeerd is. Nijburg Klimaattechniek BV is dan ook zeer verheugd om te melden dat onze VCA-certificering wederom is toegekend!

Ten opzichte van de vorige certificering hebben we ons zelfs verbeterd! De continue vooruitgang in met betrekking tot Veiligheid, Gezondheid en Milieu is natuurlijk niet alleen goed nieuws voor Nijburg, maar ook voor alle partners en klanten!

De VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving en wordt algemeen erkend als industriestandaard. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties waarbij getoetst wordt op veiligheidsbeleid en -prestaties.

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan