Project De Kaap in Hoogeveen

Velu Klimaattechnische Groothandel - 8 juni 2017

In het centrum van Hoogeveen wordt gewerkt aan een van de grootste bouwprojecten van het noorden: ‘De Kaap’ in Hoogeveen. Installateur Löwik uit Almelo realiseert hier de technische installaties waaronder de ventilatie.

In de 30 aanleunwoningen, 38 sociale huurappartementen, 17 koopappartementen en 8 koopwoningen is WTW toegepast om een gezond klimaat te waarborgen. Hier is gebruik gemaakt van het door Velu Klimaattechnische Groothandel geleverde Hybalans+ systeem van Burgerhout in combinatie met Orcon WTW-units.

Velu is trots om onderdeel te zijn van dit project samen met Löwik, Burgerhout en Orcon.

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan