Rabobank Fellenoord gaat voor duurzaamheid

Nijburg Industry Group - 13 juli 2017

Aan de Fellenoord in Eindhoven is half mei het nieuwe, duurzame kantoor van Rabobank Eindhoven opgeleverd. De nieuwbouw omvat een half verdiepte parkeergarage, een begane grond en acht verdiepingen met een oppervlakte van ongeveer 28.000 m² die plaats bieden aan een keur aan faciliteiten. Tijdens de bouw is zoveel mogelijk gebruikgemaakt van duurzame materialen en technieken. Nijburg Klimaattechniek produceerde, leverde en monteerde voor dit project al het kanaalwerk.

Lees hier het hele artikel in Installatie en Bouw, waarin projectleider Bas Bieze van Nijburg Klimaattechniek vertelt.

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan