Velu op Vakbeurs Hardenberg 2017

Velu Klimaattechnische Groothandel - 8 augustus 2017

Op 12, 13 en 14 september 2017 vindt de 18e editie van Installatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg plaats. Dé vakbeurs voor ondernemers en relaties uit de installatiebranche.

Velu introduceert HomEvap Bevochtiger en HomEvap Direct. De HomEvap Bevochtiger is een veilige en energiezuinige luchtbevochtiger. De werking is gebaseerd op het natuurlijk proces van water verdamping. De bevochtiger is standaard uitgerust met een legiosafe waterfilter, waardoor een gezonde en veilige werking gegarandeerd zijn. De ingebouwde heater verhoogt de capaciteit alleen als dit nodig is.

De voordelen van de HomEvap Bevochtiger op een rij:

  • Direct aan te sluiten op een WTW installatie
  • Legionella veilig
  • Stil in gebruik
  • Automatische werking

Heeft u géén WTW? Dan is de HomEvap Direct de oplossing voor u. Deze energiezuinige HomEvap is voorzien van een stille en energiezuinige ventilator, die zorgt voor verspreiding van gekoelde vochtige lucht door uw woning.

Wilt u meer informatie over HomEvap of over één van onze andere oplossingen voor een optimaal binnenklimaat? Wij zijn te vinden in hal 5, met stand nummer 530.

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan