Velu en Opsinox slaan de handen ineen voor de Nederlandse markt!

Velu Klimaattechnische Groothandel - 14 november 2018

Vanaf 15 november 2018 mag Velu het Belgische Opsinox scharen onder één van haar vaste partners! Sinds 15 november is de samenwerking voor de Nederlandse markt een feit op het gebied van collectieve stijgkanalen. Een overeenkomstige salesvisie, aanpak en gedrevenheid maken Velu en Opsinox gelijkgestemde partners. Met deze samenwerking heeft Velu nagenoeg voor elk project de mogelijkheid om totaaloplossingen aan te bieden waarvan alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd en voldoen aan alle eisen op gebied van regelgeving, comfort en duurzaamheid.

Opsinox

Opsinox is gespecialiseerd in kwaliteitsoplossingen in rookgasafvoer. Als één van de weinige firma's in de sector vindt de productie (zowel individuele rookgasafvoer als collectieve systemen) nog steeds plaats in België, te Nazareth. Door gedegen onderzoek en opvolging van de nieuwste ontwikkelingen, wordt tegemoet gekomen aan de wensen van de klanten. De knowhow van de werknemers die met de jaren werd opgebouwd, maakt dat het bedrijf en de geleverde kwaliteit hoog staan aangeschreven bij haar klanten.

Opsinox Triple Flow en OpsiVent

De twee systemen die vallen onder de samenwerking zijn Opsinox Triple Flow en OpsiVent systemen. Deze buis-in-buissystemen zijn zeer geschikt voor toepassing in renovatie hoogbouw woningbouw projecten en besparen ruimte, kosten en tot wel 20% op montagetijd! Zowel het Opsinox Triple Flow systeem als het OpsiVent systeem bestaan uit kwalitatief hoogwaardige collectieve stijgkanalen die uniek zijn op de Nederlandse markt. De totaaloplossingen zijn perfect te combineren met bijvoorbeeld Renson en / of Solid Air.

Totaaloplossingen gericht op de installateur

Als leverancier zoekt Velu graag de samenwerking met zowel haar afnemers als haar toeleveranciers Het doel is altijd om een zo optimaal mogelijke invulling te geven aan het project, gebaseerd op de behoefte en het ambitieniveau van de opdrachtgever. Naast een eigen fabriek, die zowel standaard als maatwerkoplossingen produceert, werkt Velu samen met een selecte groep vaste partners: uiteraard zusterorganisatie Solid Air Climate Solutions, en daarnaast onder andere Renson.

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan