Alles voor een gezond binnenklimaat

De Nijburg Industry Group is een nationaal en internationaal actieve organisatie die oplossingen biedt op het gebied van lucht- en klimaattechniek. De groep wordt gevormd door Solid Air Climate Solutions, Solid Air Climate Ceilings, Solid Air International, Velu Klimaattechnische Groothandel, Nijburg Klimaattechniek (luchttechnisch installatie- en montagebedrijf) en Nijburg Products (fabricage en productie). De Nijburg Industry Group ontwikkelt, engineert, produceert, levert en monteert/installeert een compleet programma producten op het gebied van luchtbehandeling, luchtverdeeltechniek, klimaatplafonds en brandwerende producten. In principe leveren wij alles van rooster tot rooster.

Door de synergie tussen de vier business units, met ieder hun eigen specialisme, is de Nijburg Industry Group een veel gevraagde partner voor installateurs, woningcorporaties, industriële afnemers en scheepsbouwers. Met onze eigen productie- en testfaciliteiten zijn wij in staat om snel en flexibel in te kunnen spelen op specifieke wensen van onze klanten.

Naast standaardproducten leveren wij ook maatwerk, zoals bij renovatieprojecten. Desgewenst worden de geleverde producten vakkundig gemonteerd, geïnstalleerd en in gebruik gesteld. Tevens bieden wij een uitgebreide dienstverlening op het gebied van service en onderhoud.

Onze producten worden toegepast in onder meer kantoren, zorginstellingen, ziekenhuizen, multifunctionele ruimten, winkels, horecabedrijven en woningbouw. Maar ook in scholen staan wij garant voor een gezond binnenklimaat. Dit zorgt voor veel comfort en daarmee betere prestaties van de gebruikers van deze ruimten.

Niet voor niets is onze slogan:

Good climate, better performance

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan