Alles voor een gezond binnenklimaat

Nijburg Industry Group engineert, ontwikkelt, produceert, levert en monteert hoogwaardige producten op het gebied van lucht- en klimaattechniek. De producten van Nijburg Industry Group zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, Eurovent, CE en VCA en zijn beoordeeld en getest door TNO, TÜV, Peutz, Efectis en WSP.

Mission statement

"Nijburg Industry Group wil als totaalleverancier een bijdrage leveren aan een comfortabeler en gezonder binnenklimaat in woon- en werkomgevingen door het produceren en leveren van geavanceerde, energiezuinige en duurzame oplossingen op het gebied van lucht- en klimaattechniek".

Synergetische organisatie

Nijburg Industry Group wordt gevormd door de divisies Solid Air Climate Solutions, Velu Klimaattechnische Groothandel en Nijburg Klimaattechniek en haar eigen fabriek Nijburg Products. De sterke synergie tussen de verschillende bedrijven met ieder hun eigen specialisme maakt dat Nijburg Industry Group als een betrouwbare, sterke partner wordt gezien op het gebied van lucht- en klimaattechniek. Zowel bij nieuwbouw, als bij renovatieprojecten. Nationaal en internationaal.

Veelzijdig

De verschillende divisies bedienen allemaal hun eigen markten en kunnen altijd een beroep doen op de kennis van één van de zusterbedrijven. Voor opdrachtgevers is naast hoogwaardige producten en kennis juist ook deze one-stop-visie vaak de reden om met Nijburg Industry Group in zee te gaan. Het van A tot Z ontzorgen van de opdrachtgever staat hoog in het vaandel en bij voorkeur zit het bedrijf al bij het opstarten van een project aan tafel om samen met architect, ingenieursbureau en opdrachtgever mee te denken en oplossingen te bieden voor een optimaal binnenklimaat voor dát specifieke project. Voor architecten en ingenieurs is speciale selectiesoftware ontwikkeld die vanaf de website kan worden gedownload.

Hiermee kan een complete luchttechnische installatie wordenontworpen. Daarnaast heeft men de beschikking over een uitgebreide BIM-bibliotheek. En natuurlijk kan altijd een beroep worden gedaan op één van onze adviseurs.

Toegevoegde waarde

Knowhow, innovatie, duurzaamheid, lage energiekosten, een hoge servicegraad, goede documentatie, betrouwbare en snelle levering, flexibiliteit en een scherpe prijsstelling zijn dan ook belangrijke toegevoegde waarden die Nijburg Industry meegeeft aan haar producten.

Maatwerk

Door haar eigen R&D, productiefacititeiten en eigen testruimte is Nijburg Industry Group in staat om naast een standaardprogramma mee te denken met haar opdrachtgevers en maatwerk te leveren. Dit geldt voor nieuwbouw, maar met name voor renovatieprojecten. Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat oude, bestaande gebouwen worden gerenoveerd tot moderne gebouwen, waaraan hoge eisen worden gesteld aan het binnenklimaat en de brandveiligheid. Juist dán komt het op onze vakkennis aan. De bedrijven binnen Nijburg Industry Group dragen hieraan bij.