Dura Vermeer Innovation Center te Utrecht

Dura Vermeer, is in Utrecht gestart met de nieuwbouw van een Innovation Centre, waarbij duurzaamheid en circulariteit de belangrijkste speerpunten zijn. Doelstelling van het Innovation Centre is het creëren van een centrale plek waar eigen medewerkers, kopers, opdrachtgevers en partners kunnen samenwerken en netwerken. Het project kent een aantal belangrijke innovatieve en milieuvriendelijke ontwerpmaatregelen die worden toegepast voor het behalen van uitstekende duurzaamheidsprestaties die voldoen aan het meest gebruikte duurzaamheidskeurmerk voor gebouwen in de wereld: BREEAM.

Solid Air is trots een bijdrage te mogen leveren aan het ontwikkelen van een duurzaam gebouwde omgeving. Dit doet zij door het leveren van onder andere 180 vrijhangende inductie units, type OKNV en overig luchtverdeelapparatuur in opdracht van Groen & Aldenkamp waarmee we een jarenlange goede relatie hebben.

Afbeeldingen afkomstig van Monk Architecten

Dura Vermeer Innovation Center te Utrecht

Plaats Utrecht Netherlands
Opdrachtgever Dura Vermeer Bouw Midden West BV
Type gebouw Kantoor
Type werk Nieuwbouw
Gebruiker Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed BV
Adviseur Ingenieursburo Linssen B.V. te Amsterdam | Monk Architecten te Utrecht
Installateur Groen & Aldenkamp Installatietechnieken te Woerden
Adres Hertogswetering 157
3543 AS Utrecht
Nederland

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan