Renovatie 201 woningen Bernadottelaan te Haarlem

Hemubo en Elan wonen hebben de handen ineen geslagen voor groot onderhoud én het energetisch verbeteren van 201 woningen naar een A-label aan de Bernadottelaan en omstreken in Haarlem! Installateur voor het project is HMB-W Techniek Almere. Velu is ingeschakeld voor een speciaal op maat gemaakte renovatiekit die gebruikt wordt in combinatie met het unieke ventilatiesysteem OxyGreen Collectief. Het OxyGreen Collectief systeem maakt individueel vraaggestuurd ventileren per appartement in de gestapelde bouw mogelijk.

De renovatiekit bestaat uit een box met afneembaar deksel, waarin alle componenten verwerkt zijn: de regelklep, een eventueel extra afzuigpunt voor de wasemkap en ruimte voor de in de brandscheiding gemonteerde brandklep. Bijkomend voordeel is dat er geen extra afwerking meer nodig is in de woning, wat zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing.

Toegepaste materialen: OxyGreen Collectief in combinatie met de renovatiekit.

Renovatie 201 woningen Bernadottelaan te Haarlem

Plaats Haarlem Netherlands
Opdrachtgever Elan Wonen
Type gebouw Woningen
Type werk Renovatie
Adviseur Hemubo Almere
Installateur HMB-W Techniek Almere
Opgeleverd 2018
Adres Bernadottelaan Haarlem
Nederland

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan