Share Park 20|20 te Hoofddorp

Op Park 20|20 in Hoofddorp is het gebouw Share gerealiseerd. Share biedt plaats aan kantoorruimte, een bijeenkomstruimte en een parkeerkelder. Het multi-tenant gebouw zit vol slimme concepten die de gebruikers van de kantoren kunnen delen.

De realisatie van Share voldoet aan de eisen die worden gesteld aan een BREEAM- en WELL certificering. Bij BREEAM wordt in negen categorieën de duurzaamheid van een gebouw gescoord. The International WELL Building Institute richt zich op de transformatie van gebouwen naar een gezonde werkomgeving, het richt zich specifiek op de gezondheid en welzijn van de gebruiker.

In opdracht van Homij Amsterdam heeft Nijburg Industry Group een mooie bijdrage mogen leveren aan dit bijzondere gebouw. Dit pand hebben wij voorzien van het totale luchtbehandelingspakket, dus van buitenluchtroosters tot aan de roosters in de inpandige vertrekken.

Share Park 20|20 te Hoofddorp

Plaats Hoofddorp Netherlands
Opdrachtgever Reggeborgh / VolkerWessels
Type gebouw Kantoor
Type werk Nieuwbouw
Installateur Homij Amsterdam
Opgeleverd 2020
Adres Hoofddorp

Offerte aanvragen

Na het klikken op de button komt u in uw eigen emailbox waar u uw offerte aanvraag (inclusief bijlagen) direct kunt sturen naar offertes@nijburg.com.

Vraag offerte aan